KUKA MINÄ OLEN JA MITÄ TEEN TÄÄLLÄ?

No niin..
Pitkäaikainen tavoite otettu hallintaan ja blogi avattu.

Tämä blogi kertoo nuoren yrittäjän kasvutarinan johtajaksi. Kuinka yrittäjä syntyy? Miten hänestä kasvaa johtaja ja kuinka hän valmentaa menestystä ympärillään.

Olin 22 vuotias kun perustin yrityksen suoraan koulun penkiltä, nyt liikevaihto on yli 2,5 miljonaa ja työllistän 30 nuorta naista.
7 vuoteen mahtuu paljon oppia, iloa, tuskaa, upeita tarinoita, raakaa työtä ja oivalluksia.
Intohimonani ovat ihmiset, heidän kehittyminen ja kasvaminen. Muoti ja sen myynti ovat ala, jonka parissa työskentelemme. Asiakaspalvelun vieminen uudelle tasolle on missio. Huippujohtajuuden etsiminen, kehittäminen ja löytäminen ovat henkilökohtainen innostuksen lähde
Nuorena nälkäisenä naisjohtajana en voi olla puhumatta myöskään menestyvien naisten puolesta, sillä heitä tulisi olla helkkarin paljon enemmän!

Toivottavasti voin tarjota jotain ajateltavaa myös sinulle ja pääsemme rakentamaan jotain uutta ja innostavaa yhdessä. Sillä tänään ei riitä sama mikä riitti eilen. Tarvitsemme yrittäjämäistä asennetta kaikessa tekemisessämme tulevaisuudessa enemmän kuin koskaan. Mutta tämä ei todellakaan ole mahdoton tehtävä, jos jokainen ottaa vastuun itsestään ja alkaa hommiin.

Lady Suvi Widgren
Alasti -Taivas ja helvetin tarina numero 10.

Kommentit

Suositut tekstit